Όροι Χρήσης


1. Γενικά πληροφοριακά στοιχεία - επικοινωνία


Η Εταιρεία με την επωνυμία ''Γιαννάκη Αλίκη & Σία ΟΕ'' και τον διακριτικό τίτλο ''ALIKI-VICTORIA'' σε καλωσορίζει στην Ιστοσελίδα της "aliki-victoria.gr" , μέσω της οποίας μπορείς να ενημερώνεσαι για τις συλλογές γυναικείων ρούχων που διαθέτει.

Οι παρόντες όροι λειτουργίας και χρήσης της ιστοσελίδας είναι απολύτως συμβατοί με το ισχύον ευρωπαϊκό και ελληνικό δίκαιο, ενώ ο χρήστης που επισκέπτεται τον διαδικτυακό τόπο αναγνωρίζει ότι έλαβε πλήρη γνώση αυτών, τους αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα και αναλαμβάνει την υποχρέωση τήρησής τους.


Αναλυτικά τα στοιχεία της εταιρίας είναι :

Επωνυμία : Γιαννάκη Αλίκη & Σία ΟΕ

Διακριτικοί τίτλοι : ALIKI-VICTORIA & Pepperose

Έδρα εταιρίας : Χαροκόπου 65, Καλλιθέα, Αθήνα, Τ.Κ. 176 71

 
ΑΦΜ : 081834681, Δ.Ο.Υ. : Καλλιθέας


Για κάποια ανάγκη άμεσης εξυπηρέτησης ή αν σε κάποια περίπτωση που έχετε κάποιο πρόβλημα ή παράπονο από την χρήση της ιστοσελίδας για την παραγγελίας σας ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο που έχει σχέση με την παρούσα ιστοσελίδα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικώς είτε αποστέλλοντας e-mail.


Επικοινωνία

E-mail Επικοινωνίας : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210-9563722 από τις 9:00-16:00 εκτός Σαββατοκύριακου.

Φαξ : 210-9533383

 
2. Περιήγηση - Υπηρεσίες ιστοσελίδας


Οι Χρήστες μπορούν να πλοηγηθούν ελεύθερα στην Ιστοσελίδα, Ο δικτυακός τόπος "aliki-victoria.gr" δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από οποιοδήποτε άτομο ηλικίας κάτω των 18 ετών.

Εάν σε κάποιες σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματός μας, δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη να χρησιμοποιήσει εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης είτε τον παραπέμπουν σε εξωτερικές ιστοσελίδες είτε εμφανίζουν σχετικές πληροφορίες στο profile του εκάστοτε χρήστη στο αντίστοιχο μέσο κοινωνικής δικτύωσης που θα επιλέξει. Σε κάθε περίπτωση η χρήση οποιουδήποτε από τους συνδέσμους που αφορούν τα πρόσθετα κοινωνικής δικτύωσης υπόκεινται στους όρους χρήσης του εκάστοτε δικτύου.

 
3. Παραγγελία

Από την ALIKI-VICTORIA λαμβάνονται όλα τα δυνατά μέτρα προκειμένου να εξασφαλιστεί κατά το δυνατόν η αντιστοιχία με τα πρωτότυπα προϊόντα στο χρώμα , το σχεδιασμό και το στυλ. Εάν κάποιες φωτογραφίες δεν αντιστοιχούν ακριβώς με τα πρωτότυπα προϊόντα, αυτό θα οφείλεται σε λόγους πέρα από τον έλεγχό μας . Ως εκ τούτου, η ''Γιαννάκη Αλίκη & Σία ΟΕ'' δεν θα ευθύνεται για τυχόν λάθη ή ανακρίβειες που μπορεί να εμφανιστούν στις φωτογραφίες ή γραφικές αναπαραστάσεις των προϊόντων που αναφέρονται στην ιστοσελίδα "aliki-victoria.gr"


Η διαδικασία παραγγελίας είναι η ακόλουθη :

-Διαλέγετε το προϊόν που ενδιαφέρεστε και το οποίο παρουσιάζεται με όλα τα απαραίτητα στοιχεία (χρώμα, νούμερο, μεγεθολόγιο, σύνθεση, τιμή κτλ)

-διαλέγετε το νούμερό σας

-διαλέγετε τα χρώματα που επιθυμείτε

-Καλείτε στα τηλέφωνα επικοινωνίας της εταιρίας ή μέσω των κοινωνικών δικτύων μας με προσωπικό μήνυμα ώστε να ενημερωθείτε για την διαθεσιμότητα κάθε προϊόντος, τον τρόπο πληρωμής και αποστολής και γενικότερα ό,τι θεωρείται απαραίτητο για να ολοκληρωθεί η παραγγελία.

-Μόλις επιβεβαιωθεί , η παραγγελία σας θα σας σταλεί.

Ο χρόνος παράδοσης του προϊόντος που έχετε παραγγείλει θα διαφέρει ανάλογα με τον τόπο και τον τρόπο παράδοσης.

Κάθε παραγγελία στην ιστοσελίδα "aliki-victoria.gr" Θα πρέπει να εκτελεστεί αμέσως μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας .

Η διεύθυνση παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετική από τη διεύθυνση χρέωσης .

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα , παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εταιρία μας ( παράγρ. : 1. γενικά πληροφορικά στοιχεία - επικοινωνία).

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

fb iconLog in with Facebook
×

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Κατάλαβα