Τρόποι Πληρωμής & Αποστολής

1. Τρόποι πληρωμής

Οι τιμές των προϊόντων της παρούσης ιστοσελίδας αναφέρονται σε ευρώ, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων (ΦΠΑ) .
Στο τελικό ποσό της παραγγελίας σας , θα περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής (για παραγγελίες εντός Ελλάδας). Οι παραγγελίες που γίνονται εκτός Ελλάδας επιβαρύνονται με τα έξοδα μεταφοράς και όποιοι φόροι ή δασμοί ισχύουν για την χώρα από την οποία γίνεται η παραγγελία.

Η ''Γιαννάκη Αλίκη & Σία ΟΕ'' διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τις τιμές των προϊόντων της που αναφέρονται στην ιστοσελίδα της, ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση.

Τρόπος πληρωμής
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα "aliki-victoria.gr" έχετε την δυνατότητα να εξοφλήσετε τις αγορές σας με ένα από τους παρακάτω τρόπους
α) Με αντικαταβολή κατά την παράδοση (μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας)
β) Με κατάθεση στην τράπεζα ALPHA BANK
γ) Mε χρήση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών όπως οι Visa, MasterCard, Maestro, Electron και American Express
master-card american-expres maestro visa

2. Τρόποι αποστολής - παραδόσεις προϊόντων

Οι παραδόσεις των προϊόντων πραγματοποιούνται δωρεάν, σε όλη την ελληνική επικράτεια, μέσω της εταιρείας Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ή της εταιρίας ΑCS εντός 1 - 3 εργάσιμων ημερών από την επιβεβαίωση της παραγγελίας σου. Προκειμένου να ολοκληρωθεί η παροχή της Υπηρεσίας συναινείς στη γνωστοποίηση των απαραίτητων στοιχείων σου προς την ως άνω εταιρεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), ώστε να ολοκληρωθεί η παράδοση.
Η εταιρία ''Γιαννάκη Αλίκη & Σία ΟΕ'' δεν θα είναι υπεύθυνη για την έλλειψη των αποθεμάτων ή μη διαθεσιμότητας των προϊόντων .

Ο χρόνος για να γίνει αποδεκτή η παραγγελία σας (δυνατότητα διαθεσιμότητας, διευθέτηση στην αποθήκη μας και τελική αποστολή) είναι 1 – 2 εργάσιμες ημέρες. Η παράδοση της παραγγελίας σας ξεκινά από την ημερομηνία όπου η παραγγελία έγινε αποδεκτή.
Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης υπολογίζεται σε 1 – 3 εργάσιμες ημέρες. Οι εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί.

Η διανομή των προϊόντων γίνεται από τις 9:00 μέχρι τις 17:00 από Δευτέρα ως Παρασκευή. Μόλις η παραγγελία φτάσει στη διεύθυνση παραλαβής, θα σου ζητηθεί υπογραφή προκειμένου να παραδοθεί.

Αν το εμπόρευμα φτάσει στον προορισμό του και δεν υπάρχει άτομο να το παραλάβει, τότε η συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφοράς θα κάνει άλλες δυο προσπάθειες, τις επόμενες εργάσιμες, για να παραδώσουν το προϊόν σε σένα, αφήνοντας σου μια ειδοποίηση για να επικοινωνήσεις με τον αρμόδιο εκπρόσωπό τους. Το χρονικό περιθώριο για να επικοινωνήσεις μαζί τους και να καθορίσετε την εκ νέου αποστολή του προϊόντος σε εσένα είναι 3 εργάσιμες ημέρες. Μετά το πέρας του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος το προϊόν επιστρέφεται αυτόματα στις αποθήκες μας. Όταν το προϊόν επιστραφεί σε εμάς, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για τις εναλλακτικές που σου προσφέρουμε. Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας, η εταιρεία δεσμεύεται να αποστείλει εκ νέου courier στην διεύθυνση που μας έχεις ορίσει για την παραλαβή της παραγγελίας με δικά της έξοδα.

Σε περίπτωση που τα στοιχεία που καταχώρησες στην φόρμα δεν είναι σωστά η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη παράδοση.
Κατά την παράδοση ελέγξτε ότι η συσκευασία δεν έχει υποστεί ζημιά
Όταν λάβετε την παραγγελία σας , θα πρέπει να ελέγξετε ότι η αποστολή είναι σωστή . Εάν υπάρχει οποιαδήποτε διαφορά ή πρόβλημα με την παραγγελία σας κατά τη στιγμή της παράδοσης , θα πρέπει να αντικατοπτρίζουν τη φύση της διαφοράς ή πρόβλημα ( ανοικτή συσκευασία , κατεστραμμένα εμπορεύματα) στο δελτίο παράδοσης και το υπογράφουν. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μέσω e-mail .

Η διεύθυνση παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετική από τη διεύθυνση χρέωσης.

3. Πολιτική επιστροφών – ανταλλαγών

Διαθεσιμότητα προϊόντος
Οι τιμές και τα προϊόντα που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα "aliki-victoria.gr" εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά τη στιγμή της παραγγελίας σας.
Η εταιρία ''Γιαννάκη Αλίκη & Σία ΟΕ'' δεν θα είναι υπεύθυνη για την έλλειψη των αποθεμάτων ή μη διαθεσιμότητας των προϊόντων.

Δικαίωμα Ανάκλησης - Επιστροφής - Ανταλλαγής
Στην ιστοσελίδα "aliki-vicotria.gr" μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν έχετε παραγγείλει ή να ακυρώσετε την αγορά σας, σύμφωνα με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις:
α) Συμπληρώνετε το ειδικό Έντυπο Επιστροφής, που θα βρείτε μέσα στη συσκευασία, προκειμένου να μας ενημερώσετε για τους λόγους της επιστροφής (δικαίωμα υπαναχώρησης, αντικατάσταση) και τον τρόπο που θέλετε να σας εξυπηρετήσουμε.
Δεν μπορεί να επιστραφεί οποιοδήποτε προϊόν έχει προσαρμοστεί ή τροποποιηθεί σύμφωνα με απαίτηση του πελάτη .
Ο πελάτης είναι υπεύθυνος για την απόδειξη ότι τα εμπορεύματα έχουν επιστραφεί. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το ίδιο μέσο μεταφοράς με αυτό με το οποίο το παρέλαβε.

β) Ο πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης το οποίο μπορεί να ασκηθεί χωρίς να χρειάζεται να δώσει λόγους, εντός δεκαπέντε ( 15 ) ημερών από την ημερομηνία παράδοσης των αγαθών . Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους κατάσταση και με την αρχική συσκευασία , και εφόσον δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες), συνοδευόμενο απαραιτήτως από τη σχετική δήλωση υπαναχώρησης και με το αντίστοιχο παραστατικό πώλησης. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν επιβεβαίωσης των παραπάνω και έγκρισης της εταιρείας. Το κόστος μεταφοράς βαρύνει τον πελάτη.
γ) Εάν τα εμπορεύματα δεν αντιστοιχούν με την παραγγελία σας ή αν δεν σας ταιριάζουν ή δεν συμφωνείτε μαζί τους (δυνατότητα αλλαγής μεγέθους ή χρώματος), ή είναι ελαττωματικά, μπορείτε να τα επιστρέψετε και να τα αντικαταστήσετε, συμπληρώνοντας το Ειδικό Έντυπο Επιστροφής που θα βρείτε μέσα στη συσκευασία του προϊόντος. Μπορείτε επιπλέον να επικοινωνήσετε μαζί μας (τηλεφωνικά ή με e-mail) για το είδος της αντικατάστασης του προϊόντος. Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να σας προσφέρουμε άλλες εναλλακτικές δυνατότητες.
Η Εταιρεία αναλαμβάνει την πρώτη φορά το κόστος επιστροφής του προϊόντος. Στα προϊόντα προσφοράς το κόστος της επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη.
Αν ακυρώσετε την παραγγελία σας (προτού εκτελεστεί) και έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα τότε το ποσό που έχετε καταβάλει θα σας επιστραφεί εντός των 15 επόμενων ημερών.

Επιστροφή χρημάτων
Σε περίπτωση επιστροφής ή ανταλλαγής προϊόντων (εάν υπάρχουν οικονομική διαφορά) και αναλόγως με τον τρόπο που έχετε επιλέξει για την πληρωμή η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 20 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.
Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση :
Γιαννάκη Αλίκη & Σια ΟΕ
Χαροκόπου 65
Καλλιθέα, 176 71 ΑΘΗΝΑ

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

fb iconLog in with Facebook
×

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Κατάλαβα