Δήλωση Απορρήτου

Προστασία προσωπικών δεδομένων


Προκειμένου να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε παραγγελία μέσω του website ή τηλεφωνικά ή μέσω κοινωνικών δικτύων, θα πρέπει να γνωστοποιηθούν από τον χρήστη κάποια προσωπικά στοιχεία τα οποία διαθέτει η εταιρία μας

Οι πληροφορίες που συλλέγονται μέσω της ιστοσελίδας/τηλεφώνου "aliki-victoria.gr" με δική σας συγκατάθεση αφορούν, όνομα, στοιχεία επικοινωνίας και διεύθυνση αποστολής

Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά :

α) για την ολοκλήρωση των συναλλαγών σας και την επικοινωνίας για την εκτέλεση των παραγγελιών σας,

β) την εξυπηρέτηση των όποιων αιτημάτων σας και

γ) για την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων σε σχέση με προϊόντα και υπηρεσίες μας.

Ο χρήστης/καταναλωτής/επισκέπτης/μέλος του "aliki-victoria.gr" θα πρέπει και αυτός να διαφυλάσσει το απόρρητο των δεδομένων του και να μην προβαίνει σε αποκαλύψεις σε τρίτους (έστω και από αμέλειά του) ούτε να παραχωρεί τη χρήση των στοιχείων του αυτών από τρίτους.

Τα απαραίτητα στοιχεία που δίνεται προκειμένου να εκτελεστεί η παραγγελία σας, παραμένουν στην εταιρία, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η Εθνική Νομοθεσία για την άρση του απόρρητου.

Η Εταιρεία με την επωνυμία ''Γιαννάκη Αλίκη & Σία ΟΕ'' και τον διακριτικό τίτλο ''ALIKI-VICTORIA'' αναγνωρίζει τη θεμελιώδη σημασία του απορρήτου, της ασφάλειας και της προστασίας δεδομένων για τους πελάτες και τους συνεργάτες της.

Η παρούσα Δήλωση απορρήτου, σάς ενημερώνει για τις πρακτικές ιδιωτικού απορρήτου και τις επιλογές που μπορείτε να κάνετε όσον αφορά τον τρόπο συλλογής των πληροφοριών σχετικά με εσάς, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών που μπορεί να συλλέγονται από την online δραστηριότητά σας στον ιστότοπο της

Η παρούσα Δήλωση απορρήτου, ισχύει για όλες τις ενέργειες της εταιρίας ''Γιαννάκη Αλίκη & Σία ΟΕ'' και τον διακριτικό τίτλο ''ALIKI-VICTORIA'' καθώς και για όλους τους ιστό τόπους, τομείς, υπηρεσίες/προϊόντα που παρέχει.

Η Δήλωση απορρήτου δεν ισχύει για εφαρμογές, προϊόντα/υπηρεσίες, ιστότοπους ή λειτουργίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης τρίτων, στα οποία η πρόσβαση μπορεί να γίνει μέσω συνδέσμων που παρέχουμε για δική σας διευκόλυνση και ενημέρωση.

Η πρόσβαση σε αυτούς τους συνδέσμους, έχει ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση από τις Υπηρεσίες/Προιόντα και μπορεί να οδηγήσει στη συλλογή ή κοινή χρήση πληροφοριών για εσάς από τρίτους.

Δεν ελέγχουμε, αποδεχόμαστε ή προβαίνουμε σε οποιαδήποτε δήλωση σχετικά με τους ιστότοπους των τρίτων ή τις πρακτικές απορρήτου τους, οι οποίες μπορεί να διαφέρουν από τις δικές μας.

Σας συνιστούμε να διαβάζετε την πολιτική απορρήτου κάθε ιστότοπου με τον οποίο αλληλεπιδράτε, πριν επιτρέψετε τη συλλογή και τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων.

Α) Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα με σύννομο τρόπο με διαφάνεια και δικαιοσύνη. Οι δραστηριότητες επεξεργασίας δεδομένων διεξάγονται:

1) Με τη συγκατάθεσή σας,

2) Με σκοπό την τήρηση των υποχρεώσεών μας προς εσάς,

3) Για τους νόμιμους σκοπούς της διεξαγωγής της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας ή

4) Για άλλο σύννομο σκοπό.

Β) Σας παρέχουμε εύλογη πρόσβαση καθώς και τη δυνατότητα να ελέγξετε, να διορθώσετε, να τροποποιήσετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά δεδομένα που μας έχετε κοινοποιήσει.

Γ) Έχετε το δικαίωμα να έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα μας έχετε παράσχει ή τα οποία διατηρούμε εμείς για εσάς.

Δ) Επιπλέον, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να αποσύρετε οποιαδήποτε συγκατάθεση είχατε παραχωρήσει παλαιότερα ή τη διόρθωση, την τροποποίηση, τον περιορισμό, την ανωνυμοποίηση ή τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας.

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα.

Εάν έχετε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με τη δήλωση απορρήτου μας, τη συλλογή και χρήση των δεδομένων σας ή για μια πιθανή παραβίαση της νομοθεσίας ιδιωτικού απορρήτου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Υπεύθυνη σύμφωνα με το νόμο: Βικτωρία Γιαννάκη.

Τελευταία Τροποποίηση: Τρίτη, 5/6/2018

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

fb iconLog in with Facebook
×

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Κατάλαβα