Όροι Χρήσης

1. Γενικά πληροφοριακά στοιχεία - επικοινωνία

Η Εταιρεία με την επωνυμία ''Γιαννάκη Αλίκη & Σία ΟΕ'' και τον διακριτικό τίτλο ''ALIKI-VICTORIA'' σε καλωσορίζει στην Ιστοσελίδα της "aliki-victoria.gr" , μέσω της οποίας μπορείς να ενημερώνεσαι για τις συλλογές γυναικείων ρούχων που διαθέτει και να πραγματοποίησης εξ' αποστάσεως τη διαδικτυακή παραγγελία σου για την αγορά ενός ή περισσοτέρων προϊόντων.
Οι παρόντες όροι λειτουργίας και χρήσης της ιστοσελίδας είναι απολύτως συμβατοί με το ισχύον ευρωπαϊκό και ελληνικό δίκαιο, ενώ ο χρήστης που επισκέπτεται τον διαδικτυακό τόπο αναγνωρίζει ότι έλαβε πλήρη γνώση αυτών, τους αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα και αναλαμβάνει την υποχρέωση τήρησής τους.

Αναλυτικά τα στοιχεία της εταιρίας είναι :
Επωνυμία : Γιαννάκη Αλίκη & Σία ΟΕ
Διακριτικοί τίτλοι : ALIKI-VICTORIA & Pepperose
Έδρα εταιρίας : Χαροκόπου 65, Καλλιθέα, Αθήνα, Τ.Κ. 176 71

ΑΦΜ : 081834681, Δ.Ο.Υ. : Καλλιθέας

Για κάποια ανάγκη άμεσης εξυπηρέτησης ή αν σε κάποια περίπτωση που έχετε κάποιο πρόβλημα ή παράπονο από την χρήση της ιστοσελίδας για την παραγγελίας σας ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο που έχει σχέση με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικώς είτε αποστέλλοντας e-mail.

Επικοινωνία
E-mail Επικοινωνίας : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210-9563722 από τις 9:00-16:00 εκτός Σαββατοκύριακου.
Φαξ : 210-9533383

2. Περιήγηση - Υπηρεσίες ιστοσελίδας / e-shop

Οι Χρήστες μπορούν να πλοηγηθούν ελεύθερα στην Ιστοσελίδα, όμως δυνατότητα πραγματοποίησης παραγγελίας και αγοράς προϊόντων ("Υπηρεσία") έχουν αποκλειστικά και μόνον οι δικαιοπρακτικά ικανοί, σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο, χρήστες.
Ο δικτυακός τόπος "aliki-victoria.gr" δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από οποιοδήποτε άτομο ηλικίας κάτω των 18 ετών.
Τα προϊόντα που πωλούνται μέσω αυτής της Ιστοσελίδας προορίζονται αποκλειστικά για αγορά από τους Χρήστες. Σε περίπτωση παραβίασης του παραπάνω όρου ο Χρήστης υποχρεούται να αποζημιώσει την Εταιρεία για οποιαδήποτε ζημία τυχόν υποστεί εκ της αντισυμβατικής του συμπεριφοράς.
Η χρησιμοποίηση της ζώνης Β2Β τον χώρο δηλαδή για καταστήματα για ενημέρωσης και διάθεση προϊόντων αφορούν μόνο την ενημέρωση και εντολή παραγγελίας των προϊόντων.
Εάν σε κάποιες σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματός μας, δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη να χρησιμοποιήσει εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης είτε τον παραπέμπουν σε εξωτερικές ιστοσελίδες είτε εμφανίζουν σχετικές πληροφορίες στο profile του εκάστοτε χρήστη στο αντίστοιχο μέσο κοινωνικής δικτύωσης που θα επιλέξει. Σε κάθε περίπτωση η χρήση οποιουδήποτε από τους συνδέσμους που αφορούν τα πρόσθετα κοινωνικής δικτύωσης υπόκεινται στους όρους χρήσης του εκάστοτε δικτύου.

3. Παραγγελία

Όταν κάνετε μια επιλογή του προϊόντος στην ιστοσελίδα "aliki-victoria.gr" αυτό θα εμφανίσει μια σελίδα σύνοψης με μια φωτογραφία του αντικειμένου , το χρώμα , οι αναφορές , που επιλέγονται ποσότητα , τιμή μονάδας και το συνολικό ποσό της παραγγελίας . Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η πληροφορία αυτή αντικατοπτρίζει με ακρίβεια την επιλογή που έχετε κάνει πριν από την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας .
Από την ALIKI-VICTORIA λαμβάνονται όλα τα δυνατά μέτρα προκειμένου να εξασφαλιστεί κατά το δυνατόν η αντιστοιχία με τα πρωτότυπα προϊόντα στο χρώμα , το σχεδιασμό και το στυλ. Εάν κάποιες φωτογραφίες δεν αντιστοιχούν ακριβώς με τα πρωτότυπα προϊόντα, αυτό θα οφείλεται σε λόγους πέρα από τον έλεγχό μας . Ως εκ τούτου, η ''Γιαννάκη Αλίκη & Σία ΟΕ'' δεν θα ευθύνεται για τυχόν λάθη ή ανακρίβειες που μπορεί να εμφανιστούν στις φωτογραφίες ή γραφικές αναπαραστάσεις των προϊόντων που αναφέρονται στην ιστοσελίδα "aliki-victoria.gr"

Η ''Γιαννάκη Αλίκη & Σία ΟΕ'' διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει οποιαδήποτε παραγγελία του κάθε πελάτη αν έχουμε εύλογη αιτία να υποπτευθούν ότι ο πελάτης έχει παραβιάσει τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις Πώλησης , ή που εμπλέκεται σε οποιαδήποτε δόλια ή εγκληματικές πράξεις , ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο δεν θεωρηθεί νόμιμη .

Η διαδικασία παραγγελίας είναι η ακόλουθη :
-Διαλέγετε το προϊόν που ενδιαφέρεστε και το οποίο παρουσιάζεται με όλα τα απαραίτητα στοιχεία (χρώμα, νούμερο, μεγεθολόγιο, σύνθεση, τιμή κτλ)
-διαλέγετε το νούμερό σας
-διαλέγετε τα χρώματα που επιθυμάτε
-κάνετε κλικ το κουμπί ''προσθήκη στο καλάθι''
-συμπληρώνετε αναλυτικά τα στοιχεία σας
-επιλέγετε τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας
-επιλέγετε τον την μέθοδο πληρωμής που επιθυμάτε
-κάνετε κλικ το κουμπί "Επιβεβαιώστε την παραγγελία"
Μόλις επιβεβαιωθεί , η παραγγελία σας θα μας σταλεί για την επεξεργασία .

Αφού ολοκληρώσετε την παραπάνω διαδικασία, θα λάβετε από την εταιρία μας ένα email όπου θα επιβεβαιώνει την πραγματοποίηση της παραγγελίας σας. Από την ημερομηνία που θα λάβετε το email επιβεβαίωσης θα υπολογίζεται ο χρόνος παράδοσης του προϊόντος που έχετε παραγγείλει.
Κάθε παραγγελία στην ιστοσελίδα "aliki-victoria.gr" Θα πρέπει να εκτελεστεί αμέσως μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας .

Η διεύθυνση παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετική από τη διεύθυνση χρέωσης .
Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα , παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εταιρία μας ( παράγρ. : 1. γενικά πληροφορικά στοιχεία - επικοινωνία).

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

fb iconLog in with Facebook
×

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Κατάλαβα